Tangeros | Tango šola

TANGEROS

Tangeros je ples čustvenih doživetij. Njegov svet niso plesni koraki, ni ritem glasbe in niso odpete melodije. Tangeros je ples, ki ga moraš doživeti, če ga želiš razumeti.

Filozofija Tangerosa temelji na medsebojnem spoštovanju, zaupanju in ljubezni.

SPOŠTOVANJE partnerja tako na plesišču kot izven njega ti pomaga ohraniti prisebno glavo. Tangeros je izrazito čustven ples, zato je pomembno, da spoštuješ partnerjevo zaupanje, ki ti ga je ta izkazal na plesišču. V kolikor te čustva v celoti prevzamejo in se zaljubiš v partnerja, je odkrit pogovor z njim edina prava pot, da razčistiš nastalo situacijo.

ZAUPANJE se gradi postopoma. Z vsakim plesom postaja globlje in s tem odpira svet novih in nepoznanih doživetij. Tangeros ti s pomočjo drugih omogoča odkrivati nova čustvena doživetja, ob tem pa tudi sam omogočaš drugim, da spoznavajo podobna doživetja kot jih sam. Zaupanje ti omogoča, da spoznavaš novo dimenzijo življenja, ki temelji na razvoju čustev do sebe in ljudi okoli tebe.

LJUBEZEN ne predstavlja intimne ljubezni, temveč ljubezen do življenja. Le-ta se izraža s tem, ko te zaupanje preko čustvenih doživetij vodi do notranjega miru, zadovoljstva in osebne izpolnitve. Ljubezen temelji na prejemanju in dajanju pozornosti, ki vodi k medsebojnemu spoznavanju, razumevanju in sprejemanju.

KONTAKT

Mitja Drenik
mitja@tangosola.si
031 530 530
Copyright © 2024 Tango šola